Over de camping

Camping 't Lemsterhop is landelijk gelegen op de grens van Friesland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Kom en geniet van dit natuurlijke gebied met haar schitterende omgeving. Geniet van de rust en de ruimte die 't Lemsterhop biedt.

Onze camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ook het sanitair van de camping is geschikt voor minder valide mensen.

Er zijn volop mogelijkheden om mee te helpen op de boerderij, zoals het voeren van onder andere: de paarden, de kippen en de konijnen.

Ook tijdens de regenachtige dagen is het prima vertoeven op onze boerencamping. In onze recreatieruimte zijn er veel leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld: een potje poolen of darten, televisie kijken of ouderwets gezellig een spelletje doen. Voor zowel jong als oud is op onze boerderij van alles te zien en te beleven!

Onze camping biedt u:
  • 15 ruime plaatsen
  • 10 ampère stroom
  • Geheel aangepast sanitair voor minder validen
  • 5 luxe douches en 3 toiletten
  • Gebruik van wasmachine en/of droger
  • Een recreatieruimte
  • Veel groen en dieren 

Leuk om te weten!
In het zomerseizoen staan er in onze groentetuin allerlei soorten groenten en kruiden klaar om geoogst te worden. Tegen een kleine vergoeding kunt u verse groente eten. Ook onze kippen doen erg hun best voor u. Zij zorgen voor de verse eitjes bij het ontbijt.

camping-lemsterhop01
camping-lemsterhop02
camping-lemsterhop03
camping-lemsterhop05
camping-lemsterhop06
camping-lemsterhop07
camping-lemsterhop08
camping-lemsterhop09
camping-lemsterhop10
camping-lemsterhop38
camping-lemsterhop39
camping-lemsterhop40
camping-lemsterhop41
camping-lemsterhop42
camping-lemsterhop43
camping-lemsterhop44
camping-lemsterhop71
camping-lemsterhop72